Referenties

Door mijn ervaring als adviseur bij Hay Group ben ik bekend met een brede variatie aan sectoren en bedrijven. Ik ben betrokken geweest bij tientallen veranderprocessen. In mijn rol als HR-manager bij een middelgrote zorginstelling heb ik ook in het eindverantwoordelijke managementteam gezeten en daardoor weet ik wat daar de uitdagingen en behoeften zijn. Zoals de uitdaging om inhoudelijk verantwoordelijk te zijn en tegelijk op hoofdlijnen te besturen.

Organisaties
Saxion Hogescholen, Frion, Schiphol, Ernst & Young, De Nederlandsche bank, ProRail, Sanoma, Malmberg, Oranjewoud, PANalytical, Shimano, Marin en diverse andere onderwijs- en zorgorganisaties.

 

download

Naast mijn werk vanuit mijn eigen bureau voor HR Verandermanagement ben ik ook verbonden aan Goudsteen & Company als Associate Partner.

Netwerkorganisatie
Goudsteen & Company is een netwerkorganisatie die bijvoorbeeld actief is voor de Erasmus Universiteit Rotterdam, bol.com, FloraHolland, Alliander en Enexis.

Verbinding
De consultants van Goudsteen & Company worden verbonden door een gedeelde passie voor blijvende verandering die meteen begint. Of het nou gaat om training en coaching van managers, professionals en teams en het medeontwerpen en begeleiden van complete verandertrajecten.

Betrokkenheid
De aangesloten consultants kenmerken zich door een grote betrokkenheid en gedrevenheid. We zijn allemaal afkomstig van grote, gerenommeerde adviesbureaus. Door die ervaring weten we heel goed wat wel en niet werkt en waar we wel en geen passie voor hebben.